Letne kuhinje

Letne kuhinje Hosekra so narejene iz nerjaveče pločevine s pocinkanim ogrodjem in odporne na zahtevne vremenske razmere.

CENA VKLJUČUJE
  • KERROCK® pult debeline 8mm,
  • police
  • inox  grelna pipa
  • korito inox 40x40cm
  • kovinsko ohišje in drsna vrata
Barvne možnosti

Sodoben in eleganten videz letne kuhinje Hosekra dobimo z lamelno potiskano pločevino. Osnovna barva ohišja je Antracit siva. Dodatno lahko za vas k tej barvi kombiniramo tri barve vrat: Novi macesen, Starani macesen in Lamelni 3d sestav v črnih in rjavih lesnih tonih. Po naročilu pa lahko za vas izdelamo celotno kuhinjo v vaši želeni barvni kombinaciji. Možna variacija na letni kuhinji je povišek za ozadje.

Več informacij, cene in mere najdete v katalogu izdelkov ali pa nam pošljite povpraševanje.

Letna kuhinja v sivih in antracit tonih, pod sivim nadstreškom na zunanji terasi, ob panelini ograji

Poleg letnih kuhinj pri Hosekra d.o.o. nudimo tudi nadstreške in ograje v enakem stilu in barvnih tonih, kar omogoča usklajen in dovršen videz vašega zunanjega prostora. Izberite celovite rešitve Hosekra za estetsko in praktično ureditev vašega doma.

Zunanja kuhinja za vas!

Ker se meja med notranjimi in zunanjimi prostori počasi zabriše, so zunanje kuhinje postale cenjen dodatek k sodobnim domovom. Zunanje letne kuhinje Hosekra, izdelane s trdnimi kovinskimi panelnimi ploščami, opremljene z drsnimi vrati, policami, Kerrock pultom, funkcionalnim pomivalnim koritom in vgrajenim hladilnikom, ponujajo številne prednosti, ki segajo preko običajnega udobja.

Tudi Luka Basi ima letno kuhinjo Hosekra.

Tudi Luka Basi ima letno kuhinjo Hosekra.

Prednosti zunanjih kuhinj

Zunanji ambient

Zunanje letne kuhinje omogočajo uživanje obrokov pod odprtim nebom. Ne glede na to, ali gre za zajtrk ob sončnem vzhodu ali prijetno večerjo pod zvezdami, ustvarjajo poseben ambient, ki obogati vsak obrok.

Prostor za Razširjeno Druženje

Vaša zunanja kuhinja postane osrednje središče za srečanja in praznovanja, ki nudi več prostora za druženje s prijatelji in družino.

Povečana Vrednost Nepremičnine

Naložba v letno kuhinjo Hosekra lahko bistveno poveča tržno vrednost vaše nepremičnine. Potencialni kupci so privlačeni k tej priljubljeni funkciji.

Svež Zrak in Prezračevanje

Kuhanje na prostem pomeni manj notranje toplote, dima in vonjav pri kuhanju, kar izboljša udobje pri pripravi hrane.

Energetska Učinkovitost

Z letno kuhinjo zmanjšate potrebo po klimatizaciji med kuhanjem v vročih poletnih mesecih, kar prinaša prihranke pri porabi energije.

Enostavno Čiščenje

Kerrock pulti in nerjaveča jeklena korita olajšajo čiščenje. Ti materiali so ne samo vzdržljivi, ampak tudi enostavni za vzdrževanje.

Klasičen model kuhinje

Model letne kuhinje klasik opredeljujejo preproste in dovršene linije, velika drsna vrata, ter možnosti dodajanja poviškov in dvignjenega pulta. Kuhinje izdelujemo od dolžine 130cm do 290cm.

Model kuhinje s hladilnikom

Model letne kuhinje Hosekra COOL je osnovni sestav, kateremu je dodana odprtina za hladilnik širine 52,5cm. Standardne dolžine so od 2m do 260m. Hladilnik Vine cooler v črni barvi na zalogi, hladilnik standardni črne barve prav tako dobavljiv.

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

letne kuhinje Hosekra
maj, 2024

Letna kuhinja Hosekra

Letne kuhinje izdelujemo iz nerjaveče pločevine s pocinkanim ogrodjem, kar jim zagotavlja izjemno odpornost na zahtevne vremenske razmere. V primerjavi z lesenimi in betonskimi zunanjimi kuhinjami, kovinske letne kuhinje ponujajo številne prednosti.

Več

kovinska vrtna lopa v antracit sivi barvi vrati
februar, 2024

Kovinska vrtna lopa

Če iščete dolgotrajno in nizko vzdrževalno rešitev za shranjevanje orodij in opreme, ki je hkrati enostavna za montažo, je kovinska vrtna lopa HOSEKRA idealna izbira. Tu je podrobnejši vpogled v ključne prednosti, ki jih ponuja:

Več

Oglejte si tudi

Streha T4

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje površin z minimalnim naklonom ...

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...