Ograje

LAMELNE OGRAJE

Lamelne letve za ograje in predelne stene proizvajamo v prilagojenih dolžinah, skladno z željami naročnika. Ponujamo tri standardizirane širine kovinske letve: 4×4 cm, 4×8 cm in 2,5×10 cm. Lamele so na voljo v kompletu za samomontažo z enostavnim sistemom klikanja, kar omogoča fleksibilno namestitev v vertikalni ali diagonalni orientaciji. Montaža poteka z L ali U profili. BARVNE možnosti so iz 12 barv iz našega prodajnega asortimana za strehe, vključno z 4 barvami dekor. Te so: imitacija staranega macesna ali novega macesna, beton in rja.

Lamelna ograja imitacija macesna 2,3 x10cm

Lamelna ograja imitacija macesen 4x4cm

Antracit lamelna ograja 2,3x10cm

 

PANELNE OGRAJE

Zasebnost in varnost je dan danes ključnega pomena, in namestitev kovinskih panelnih ograj, izdelanih iz trdnih kovinskih stenskih panelov, je prava revolucija. Te vsestranske ograje ponujajo optimalno kombinacijo varnosti in estetske privlačnosti, kar jih naredi idealne za nepremičnine različnih velikosti, ki zahtevajo popolno zasebnost. Naša najbolj priljubljena izbira barve, antracitno siva, se odlično ujema s sodobno arhitekturo z enakimi barvnimi poudarki. Poleg tega ponujamo tudi različne druge možnosti barv, vključno z rjavo in zeleno, kar vam omogoča prilagoditev izgleda ograje vašim željam. Te ograje ne zagotavljajo le zasebnosti, temveč tudi zvočno izolacijo zaradi svoje konstrukcije iz stenskih panelov. Poleg tega nudijo hitro namestitev in stroškovno učinkovito ceno.

Panelne ograje med hišami

Panelne ograje med hišami

Prednosti panelnih ograj

Zasebnost in Varnost

Kovinske panelne stenske ograje ustvarjajo neprebojno oviro okoli vaše lastnine, in vam zagotavljajo intimnost in varnost.

Estetska Prilagodljivost

Izberite iz različnih privlačnih možnosti barv, da se ujemajo s slogom vaše nepremičnine, od sodobne antracitno sive do odtenkov, kot so rjava in zelena.

Zmanjšanje Hrupa

Izdelane iz trdnih stenskih panelov, te ograje zagotavljajo učinkovito zvočno izolacijo, kar vam omogoča, da uživate v bolj tihi in mirni okolici.

Povečanje Privlačnosti Nepremičnine

Eleganten dizajn kovinskih panelnih stenskih ograj izboljša videz vaše nepremičnine, naredi jo vizualno privlačno in slogovito.

Večnamenska Uporaba

Idealne so za različne načine bivanja, saj te ograje nudijo diskretnost in zasebnost tako za stanovanjske hiše kot tudi za večje površine.

Trajna in Odporna na Vreme

Izdelane iz vzdržljivih kovinskih stenskih panelov, te ograje prenesejo najtežje vremenske razmere, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

Hitra in Učinkovita Namestitev

Profesionalna namestitev zagotavlja nemoten in učinkovit postopek, kar zmanjšuje motnje in zagotavlja hitro preoblikovanje nepremičnine.

Prijazna za Proračun

Uravnoteženje dostopnosti s kakovostjo, panelne kovinske stenske ograje ponujajo stroškovno učinkovito rešitev za tiste, ki iščejo varnost, zasebnost in estetiko.

Povečanje Vrednosti Nepremičnine

Naložba v te ograje povečuje tržno vrednost vaše nepremičnine, jo naredi bolj privlačno za morebitne kupce in zagotavlja višji donos na naložbo.

Nizko Vzdrževanje

Za ohranjanje teh ograj v odličnem stanju je potrebno minimalno vzdrževanje, kar vam omogoča, da se brezskrbno in enostavno koristite njihove prednosti.

Ograje Hosekra so izdelane iz trdnih kovinskih stenskih panelov in so izjemna izbira za tiste, ki dajejo prednost zasebnosti, varnosti in estetiki. Z različnimi možnostmi barv, vključno s priljubljeno antracitno sivo, ter zmožnostmi zvočne izolacije te ograje ponujajo več kot le pregrado. Povečajo vrednost vaše nepremičnine, zagotavljajo zvočno izolacijo in ustvarjajo intimno in varno okolje.

 

Panelne ograje Hosekra so izdelane iz trdnih kovinskih panelov. Ko potrebujete zasebnost, varnost in estetiko.

Panelna ograja za zasebnost

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

letne kuhinje Hosekra
maj, 2024

Letna kuhinja Hosekra

Letne kuhinje izdelujemo iz nerjaveče pločevine s pocinkanim ogrodjem, kar jim zagotavlja izjemno odpornost na zahtevne vremenske razmere. V primerjavi z lesenimi in betonskimi zunanjimi kuhinjami, kovinske letne kuhinje ponujajo številne prednosti.

Več

kovinska vrtna lopa v antracit sivi barvi vrati
februar, 2024

Kovinska vrtna lopa

Če iščete dolgotrajno in nizko vzdrževalno rešitev za shranjevanje orodij in opreme, ki je hkrati enostavna za montažo, je kovinska vrtna lopa HOSEKRA idealna izbira. Tu je podrobnejši vpogled v ključne prednosti, ki jih ponuja:

Več

Oglejte si tudi

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Streha Paneli

Trapezna kritina z izolacijo je še posebej uporabna na gospodarskih poslopjih ...