Koncept

Hosekra Living prinaša inovativno rešitev na področju bivanja, ki združuje najboljše značilnosti mobilnih hišk in kontejnerjev. Naša vizija je ustvariti fleksibilne, udobne in trajnostne bivalne enote, ki ustrezajo različnim potrebam in željam uporabnikov. Naše enote so prilagodljive v velikosti, zasnovane z najnovejšo tehnologijo in grajene z mislijo na okolje.

Mobilne Hiške

Mobilne hiške so zasnovane tako, da ponujajo udobje in funkcionalnost stalnega bivališča, hkrati pa ohranjajo mobilnost in prilagodljivost. Idealne za tiste, ki iščejo hitro in učinkovito rešitev za začasno ali stalno bivanje. Opremljene z vsemi potrebnimi priključki za vodo, elektriko in kanalizacijo, kar omogoča enostavno postavitev in uporabo.

Kontejnerji

Kontejnerji Hosekra ponujajo še večjo prilagodljivost pri oblikovanju in gradnji bivalnih enot. Omogočajo ustvarjanje prostorov, ki so prilagojeni specifičnim potrebam in željam uporabnikov, bodisi za poslovne namene, začasno bivanje ali stalno uporabo.

Oboji so izjemno trpežni, zgrajeni iz visokokakovostnih materialov in zagotavljajo visoko stopnjo izolacije, kar omogoča udobno bivanje v vseh letnih časih. Poleg tega so bivalne enote enostavne za prevoz in postavitev, kar omogoča hitro in stroškovno učinkovito namestitev.

 

Hosekra Living ponuja inovativno in trajnostno rešitev za sodobne potrebe po bivanju. Z združevanjem najboljših lastnosti mobilnih hišk in kontejnerjev omogočamo ustvarjanje prilagodljivih, udobnih in trajnih bivalnih prostorov. Naše enote so zasnovane z mislijo na prihodnost, kar pomeni, da so okolju prijazne, energetsko učinkovite in prilagojene potrebam sodobnega uporabnika.

 

Prednosti Hosekra Living

Prilagodljivost:

Naše enote so prilagodljive glede na dimenzije in notranjo razporeditev, kar omogoča, da ustrezajo različnim potrebam in okusom.

Trajnost:

Uporabljamo trajnostne materiale in energetsko učinkovite rešitve, kar zmanjšuje vpliv na okolje.

Mobilnost:

Bivalne enote so zasnovane za enostaven prevoz in namestitev, kar omogoča hitro in učinkovito postavitev na različnih lokacijah.

Udobje:

Naše bivalne enote so opremljene z vso potrebno infrastrukturo za udobno bivanje, vključno z izolacijo, ogrevanjem, hlajenjem in modernimi priključki.

Varčnost:

Gradnja z uporabo mobilnih hišk in kontejnerjev je stroškovno učinkovita, saj zmanjšuje čas in stroške gradnje v primerjavi s tradicionalnimi metodami.

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

Social Media