Pisarna Cosmo

Produktivnost na vašem pragu!

Predstavljamo vam Hosekra Living pisarna Cosmo, najnovejši dodatek v naši liniji. Pisarna je zasnovana za profesionalno delovno okolje z dotikom elegance in ženstvenosti.

Hosekra Living pisarna Cosmo je popoln prostor za delo, sestanke in sprostitev. Na stenah vas pozdravlja tapeta v pomirjujoči turkizni barvi, ki prinaša svežino in navdih. Oprema v beli barvi vključuje veliko pisalno mizo, nizke omarice za shranjevanje in odlaganje, ter okroglo mizo s štirimi stoli, ki je primerna za sestanke, malico ali druženje. Na drugi strani prostora je velika omara za shranjevanje, ki zagotavlja dovolj prostora za vse vaše potrebščine.

Hosekra Living pisarna Cosmo je opremljena z mislijo na ženstveno eleganco in funkcionalnost. Dekoracija prinaša dodatno toplino in navdih v vaš delovni prostor, medtem ko beli pohištveni elementi ustvarjajo občutek čistosti in reda. Naša pisarna vam omogoča, da se osredotočite na svoje delo v okolju, ki je tako estetsko prijetno kot funkcionalno.

Prostorska zasnova

Zunanjost

Cosmo Lady Boss Zunanjost

Stranski Pogled

Lady Boss Stranski Pogled

Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

PROFILI

Konstrukcija hale iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...

Social Media