Pisarna Urban

Prostor, kjer se estetika, funkcionalnost in udobje združijo.

Hosekra Living pisarna URBAN je rezultat našega sodelovanja z vodilnimi oblikovalci in strokovnjaki za delovno okolje. Zasnovan je tako, da združuje funkcionalnost in slog v eni elegantni enoti. Ta prostor je namenjen ustvarjanju produktivnega delovnega okolja, kjer se udobje in učinkovitost prepletata.

Opremljen je z modernim prostorom za delo, udobnimi pisarniškimi stoli, inovativno opremo za sestanke ter prostorom za sprostitev med delovnim časom. Prilagodljiva notranjost vam omogoča, da prostor prilagodite glede na svoje delovne potrebe, bodisi za samostojno delo, virtualne sestanke ali ustvarjanje kreativnih projektov.

Prostorska zasnova

Zunanjost


Stranski Pogled


Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...

Social Media