Pisarna Vista

Miren in učinkovit pisarnški prostor.

Predstavljamo vam Hosekra Living pisarna Vista, najnovejši dodatek v naši liniji, ki združuje udobje mobilnih hišk in kontejnerjev. Zasnovana za mirno in učinkovito pisarniško dejavnost, idealena za računovodstvo ali podobne poklice.

Vaš Delovni Prostor za Uspeh

Hosekra Living pisarna Vista je popoln prostor za profesionalno delo v mirnem in urejenem okolju. Pisarniški prostor je zasnovan s tremi delovnimi postajami, ki vključujejo pisalne mize, pisarniške stole in separejčke za lažje in bolj koncentrirano delo. Ob vsaki mizi je Hosekrin fasadni panel, namenjen za zaznamke in obešanje pomembnih informacij, kar omogoča učinkovito organizacijo dela.

Hosekra Living pisarna Vista združuje eleganco in funkcionalnost. Pohištvo v videzu lesa v kombinaciji z belo barvo ustvarja prijetno in profesionalno vzdušje, medtem ko sivi stoli zagotavljajo udobje med delom. V prvem delu pisarne je manjši prostor za stranke z dvema stoloma in manjšo mizico, kar omogoča prijetne in profesionalne sestanke. V zadnjem delu prostora je velika omara za shranjevanje ter predalnik za dodatno organizacijo.

Hosekra Living pisarna Vista je več kot le pisarniški prostor – je vaš osebni prostor za mirno in učinkovito delo. Dosegli novo raven produktivnosti in profesionalizma, medtem ko se boste osredotočili na svoje delovne cilje.

Stopite v stik z nami danes in rezervirajte svojo Hosekra Living pisarno Vista za edinstveno delovno izkušnjo, ki vas bo navdihnila, napolnila z energijo in pozitivnimi vibracijami.

Prostorska zasnova

Zunanjost

Pisarna Vista Zunanjost

Stranski Pogled

Pisarna Vista 3D Pogled

Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

NOTRANJOST HIŠK

Funkcionalna razporeditev notranjih prostorov in uporabna postavitev opreme ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

Široke garaže

V primeru, da imamo radi udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

Social Media