Vikend Forest

Kjer se združuje čar narave in udobje doma!

HHosekra Living bivalni vikend Forest je zasnovan za popolno sprostitev in udobje v objemu narave. S svojim funkcionalnim in estetsko privlačnim dizajnom vas bo popolnoma očaral. Opremljen je z dvižno posteljo, ki se pretvori v udobno zofo, prostorno kopalnico in večjo kuhinjo, kjer lahko pripravljate okusne obroke sredi narave. Na eni steni vikenda najdete tapeto z motivom gozda, ki vam omogoča, da se še bolj povežete z okoljem in se popolnoma prepustite naravnemu čaru.

Hosekra living bivalni vikend Forest je vaša priložnost za pobeg iz vsakdanjega življenja v popolno sprostitev v objemu narave. Z našim vikendom boste odkrili novo dimenzijo preživljanja prostega časa v naravi, kjer se udobje in naravna lepota združita v popolno harmonijo.

S svojo tapeto z motivom gozda, bivalni vikend Forest vnaša naravno lepoto v vaš prostor. Rustikalni elementi v notranjosti, kot je leseno pohištvo in naravni dodatki, dopolnjujejo celotno izkušnjo, medtem ko prostorna kopalnica in večja kuhinja zagotavljata udobje in praktičnost. Tukaj se lahko sprostite ob zvokih gozda in uživate v vsakem trenutku, ki ga preživite v naravi.

Prostorska zasnova

Zunanjost

Forest Zunanjost

Stranski Pogled

Forest Stranski Prikaz

Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

Social Media