Vikend Mountain

Nova destinacija za sodobno, prilagodljivo bivanje.

Predstavljamo vam Hosekra Living bivalni vikend Mountain, najnovejši produkt v naši liniji, ki združuje udobje mobilnih hišk in kontejnerjev. Zasnovan za popolno sprostitev in bivanje v objemu narave z dotikom elegance in topline.

Hosekra Living bivalni vikend Mountain je popoln prostor za sprostitev in pobeg od vsakdanjega stresa. Notranjost v svetlih bež odtenkih ustvarja občutek miru in odprtosti, medtem ko pohištvo v videzu lesa dodaja naravno toplino in domačnost. Opremljen z raztegljivim kavčem za udobno bivanje, kopalnico in manjšo kuhinjo v antracit barvi, tako združuje funkcionalnost in estetiko na najvišji ravni.

Hosekra Living vikend Mountain prinaša eleganco in toplino v vaš vsakdan. Raztegljiv kavč omogoča udobno bivanje za več oseb, medtem ko manjša kuhinja nudi vse potrebno za pripravo okusnih obrokov. Dekoracija dodaja dodatno toplino in domačnost, ki vam omogoča, da se popolnoma sprostite in uživate v vsakem trenutku.

Prostorska zasnova

Zunanjost

Mountain Vikend - Zunanjost

Stranski Pogled

Mountain Stranski Pogled

Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

Kontejner

Kontejner je postavljen na paleti, ki so obenem tla. Objekt ima v notranjosti elektro omarico ...

TERASE ZA HIŠKE

Pri designu terase smo imeli v mislih njeno uporabnost in več desetletno vzdržljivost ...

PROFILI

Replika avtomobila iz profilov v razmerju 1:1 ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

Social Media