Vikend Rustic

Popolna harmonija z naravo.

Hosekra Living vikend Rustic je več kot le preprost bivalni prostor v naravi – je vaša destinacija za sprostitev, uživanje v naravi in ustvarjanje nepozabnih trenutkov z najdražjimi. Odkrili boste novo dimenzijo preživljanja prostega časa v naravi, kjer se udobje in rustikalni šarm združita v popolno harmonijo.

S svojim rustikalnim stilom in naravnimi materiali, naš Hosekra Living vikend Rustic izžareva toplino in udobje. Zunanjost je skrbno zasnovana, da se zlije z okolico in ohranja harmonijo z naravo. Notranjost je opremljena z rustikalnim pohištvom, ki daje prostoru pristen in domač občutek, medtem ko naravni dodatki ustvarjajo prijetno vzdušje, ki vas bo popolnoma sprostilo in napolnilo z energijo.

Prostorska zasnova

Zunanjost

Rustic Vikned Zunanjost

Stranski Pogled

Rustic Stranski Pogled

Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

MOBILNE HIŠKE

Zdaj lahko sami izberete kje želite prebivati vsak dan ali le med počitnicami ...

Streha Stratos

Je izdelana iz jeklene pločevine, montaža je hitra in enostavna ...

PROFILI

Konstrukcija stopnic in celotnega stopnišča iz jeklenih profilov Hosekra ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Social Media