Wellness Harmony

Oaza miru in dobrega počutja.

Hosekra Living wellness Harmony je popoln prostor za sprostitev in pobeg od vsakdanjega stresa. Opremljen s savno, dvema lesenima počivalnikoma za udobno sprostitev, ter kopalnico s tušem,
umivalnikom, ogledalom in sanitarijami, vam Harmony prinaša vse, kar potrebujete za popolno wellness izkušnjo. Steklene površine omogočajo obilico naravne svetlobe. Lesene obloge na stenah
ustvarjajo občutek topline in domačnosti. Prostor omogoča globoko sprostitev, medtem ko udobna počivalnika nudita popolno mesto za počitek in obnovitev energije.

Edinstvena izkušnja sprostitve, ki vas bo napolnila z energijo, mirnostjo in pozitivnimi vibracijami.

Hosekra Living wellness Harmony je več kot le wellness prostor – je vaša osebna oaza za sprostitev, luksuz in povezovanje z naravo. Z našim wellnessom boste dosegli novo raven harmonije in notranjega miru, medtem ko se boste osredotočili na svoje telo in um. Premišljena oprema prinaša razkošje in udobje v vaš vsakdan. Lesene obloge in dekorativne slike na stenah dodajajo estetsko vrednost in toplino, medtem ko rastline prinašajo dotik narave v notranjost.

Prostorska zasnova

Zunanjost

Harmony Wellness Savna Zunanjost

Stranski Pogled

Harmony Wellness Savna 3D Pogled

Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

Streha T4

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje površin z minimalnim naklonom ...

PROFILI

Konstrukcija hale iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

Kontejner pisarna

Idealna izbira za vse podjetne ljudi. Je modernega in atraktivnega videza ...

Social Media