Wellness Zen garden

Osebni raj za jogo.

Predstavljamo vam prvi produkt iz naše nove linije – Hosekra Living Wellness Zen Garden. Ta joga studio je ustvarjen za popolno sprostitev in povezovanje z naravo. Z pastelno obarvanimi stenami in prevladujočo zeleno barvo, skupaj z visokokakovostnimi pripomočki za jogo in meditacijo, vam Zen Garden prinaša oazo miru in harmonije. Ostanite z nami za več informacij in se pridružite naši poti k notranjemu miru.

Hosekra Living Wellness Zen Garden je zasnovan z mislijo na popolno harmonijo med telesom in umom. Naš studio je obarvan v pomirjujoče pastelne barve, z zeleno kot prevladujočo barvo, ki simbolizira naravno ravnovesje in svežino. Studio je opremljen z vsemi potrebnimi pripomočki za izvajanje joge, meditacije in sproščanja, kar omogoča ustvarjanje mirnega in sproščenega vzdušja. Primeren je za izvajanje joge za več oseb, kar omogoča skupinsko vadbo in povezovanje z drugimi.

Hosekra Living Wellness Zen Garden je opremljen z visokokakovostnimi pripomočki za jogo, meditacijo in sproščanje. Od jogijskih blazin, blokov in pasov do meditacijskih blazin in aromaterapevtskih dodatkov – vse je skrbno izbrano za maksimalno udobje in podporo med vašo vadbo. Notranjost studia je zasnovana z uporabo pomirjujočih pastelnih barv, ki ustvarjajo občutek miru in sprostitve, medtem ko zelena barva prinaša občutek naravne svežine in ravnovesja.

Prostorska zasnova

Zunanjost

Zen Garden Zunanjost

Stranski Pogled

Zen Garden 3D Pogled

Galerija

Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Oglejte si tudi

Enoje garaže

Primerne za avtomobile, skladiščnje stvari, kot varno zavetje za starodobnike ...

Hosekra

Izredno lahka in univerzalna, izdelana je iz jeklene pločevine ...

PROFILI

Konstrukcija hale iz jeklenih profiliov. Izdelano po meri ...

TLORISI HIŠK

Izberite svoj tip postavitve in zasnove mobilnega doma, ki ga lahko prilagodite željam ...

Social Media