Po naročilu

Strešni panel ISODOMUS

34,99 

Na voljo po naročilu

Za ponudbo nas kontaktirajte.


Kategorija:

Opis

NOVO V PONUDBI – Isodomus sendvič panel z izolacijo za strehe, namenjen za prekrivanje stanovanjskih zgradb ali industrijskih objektov, vključenih v mestni kontekst. Idealno za strešne kritine v novogradnjah, kot tudi za prenove ali obnove. Struktura zunanje površine se dobro ujame z okoliškim videzom opečnatih streh. Na voljo v dveh barvah, opečnati in opečnati antique.

Vsa eleganca tradicionalnih oblik in privlačnost klasičnih barv ter pridih starinskega zaključnega sloja. Idealna rešitev za stanovanjske, mestne, športne in zgodovinske kontekste. Oblike in barve, zaradi katerih je odlična alternativa tradicionalnim strešnim kritinam iz zidakov, ki prav tako zadovoljujejo današnje naraščajoče zahteve po varčevanju z energijo.

Uporablja se lahko kot strešni element z naklonom ≥ 16% za stanovanjske objekte. Namesti se lahko na katero koli strešno konstrukcijo (leseno in/ali kovinsko). Geometrijska konfiguracija zunanje plošče poustvari obliko klasične strešne kritine, kar daje prijeten in eleganten videz.

Dodatne informacije

Barva

več