Hosekra Living Prihodnost Bivanja

Hosekra Living prinaša nov pristop k bivanju, kjer se združujeta moderna funkcionalnost in estetika. Naša linija Living vključuje inovativne rešitve za dom, delo in sprostitev, vse zasnovane z mislijo na harmonijo z naravnim okoljem. Ostanite z nami in odkrijte, kako Hosekra Living spreminja način, kako doživljamo in živimo svoje prostore.

NAŠI IZDELKI
Pisarna Hosekra Living

Zanimivosti

Oglejte si prednosti, zanimivosti in študije primerov o naših produktih

junij, 2024

Hosekra ponovno uradni dobavitelj Slovenske hiše za olimpijske igre v Parizu 2024

Z velikim ponosom oznanjamo, da je Hosekra ponovno izbrana za uradnega dobavitelja Slovenske hiše na olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naše podjetje je že leta 2018 dokazalo svojo zanesljivost in inovativnost z zasnovo in postavitvijo Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v PyeongChangu. Naša zmožnost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko dovršenih prostorov je bila ključna za pridobitev tega prestižnega projekta.

Več

junij, 2024

Hosekra Living: Prilagodljivi vikendi za popolno sprostitev

Hosekra Living vam ponuja idealne rešitve za vikend pobeg v naravo, kjer se združujeta udobje in estetika. Naše mobilni vikendi so zasnovani tako, da ponujajo prilagodljivo notranjost in zunanjost ter stilsko opremo, ki ustreza različnim okusom in potrebam. Trenutno so na voljo tri različice opreme za vikende: FOREST, MOUNTAIN in RUSTIC.

Več

Social Media

  1%

  ogljično nevtralno podjetje

  1+

  izvedenih projektov

  2023

  od leta